Стружани со головите на Малески и Кочоски во шестминутниот период од 76-та до 82-та минута направија пресврт откако Крсте Велкоски му донесе водство на Работнички по 14 минути игра од пенал, а Бесарт Ибраими потоа промаши од белата точка. Бакадар - Гледајте во ЖИВО: Шкендија - Струга Трим Лум ВО ЖИВО: Шкендија - Струга Трим Лум. Пренос овозможен од ФФМ. साझा गर्नुहोस्. पृष्ठद्वारा मन पराइएका[ПРЕНОС ВО ЖИВО] Гледајте ВО ЖИВО: Победа Академија Пандев | Naija Gistings[ПРЕНОС ВО ЖИВО] Гледајте ВО ЖИВО: Победа Академија ПандевГледате го во живо дербито Вардар и Академија Пандев и www.
Брегалница Штип Додев: Секогаш ќе се сеќавам на јубилејот и голот во Струмица 8 август 2022, 12:05 Дарко Додев, без сомнение, е еден од најзаслужните за триумфот на Брегалница на гостувањето против Академија Пандев во Струмица и победничкиот старт на сезоната во Првата македонска фудбалска лига. Слободно испраќајте ни ги Вашите активности и идеи и ние сме овде за да Ве презентираме на нашата публика. Останатите три натпревари ќе бидат одиграни в недела.
(ТЕЛЕВИЗИЈА ВО ЖИВО@) Тиквеш Победа Директниот
(((Телевизија во живо))) Во живо Струга Трим-Лум
[[телевизија*]] Скопје Шкендија гледја ги во живо 26
Резултати 4. коло:Шкендија - Струга Трим Лум 0:2Скопје - Шкупи 0:2Брегалница - Македонија ЃП 1:0Работнички - Тиквеш 2:0Силекс - Академија Пандев 1:1Победа - слободнаТабела:1. Струга 122. Хамиди во 4. и Данфа(ВИДЕО) Милан до рутинска победа над Болоња на Сан Сиро Италијанскиот првак Милан ја оствари втората победа во новата сезона од Серија А. На „Сан Сиро“ ја... (ВИДЕО) Ленс е лидер во Лига 1 во Франција Ленс го совлада Рен со 2-1 во рамки на 4. коло во Лига 1 и привремено изби на првото место на...
sportskamreza on Twitter: "Силекс денес отвара против Силекс денес отвара против Работнички во Кратово, „Пандевци“ дома против Брегалница од Штип. comПравила за класификација: 1) Бодови; 2) Гол разлика; 3) Постигнати голови; 4) Бодови од меѓусебните двобои; 5) Гол разлика од меѓусебните двобои; 6) Гол во гости од меѓусебните двобои (ако се две екипи); 7) Постигнати голови од меѓусебните двобои; 8) Нерешено; 9) Бараж. (Денес) Брегалница Штип Шкупи натпреварите 4 фк брегалница штип Archives - Слободен печатБрегалница победнички ја започна сезоната, со пресврт до три бода против А. Академија(ПРЕНОС ВО ЖИВО<) Академија Пандев Македонија 20, 778 2, 141 203 Sexy Marsa ft. Bon Praskiza - Marsupilami Flow (Official Video) 19, 985 1, 638 204 РЕÐГледате го во живо дербито Вардар и Академија Пандев и останатите мечеви » ЈАВИ СЕ ЈУЖНАсабота, октомври 15, 2022 No Result View All Result ЈАВИ СЕ ЈУЖНА Портал кој се залага за презентација пред се на македонската публика во сите сфери како спорт, музика, филм и сите слободни артисти кои што сакаат да бидат презентирани на јавноста.
[[телевизија*]] Скопје Шкендија гледја ги во живо 26 октомври 2022 | A CriterioБрегалница од Штип имаше успешен тест и против Силекс Во пријателски натпревар како подготовка за новата натпреварувачка сезона 2021/2022 денеска екипата на Брегалница со убедлив резултат 3:0 (1:0) успеа даКачевски ќе го суди дуелот меѓу Шкупи и Силекс, Грујоски патува во ШтипПознати се судиите кои ќе ја делат правдата не петте натпревари од 9.
javisejuzna. mk е веб портал кој ја презентира македонската сцена и(ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЈА-) Силекс Академија Пандев натпреварите | Avasa(ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЈА-) Силекс Академија Пандев натпреваритеТетовчани отворија со реми против Силекс, а потоа славеа против Скопје. Сега, следи гостување во Струмица кај секогаш незгодните „пандевци“. [ОНЛАЈН<] Брегалница Штип Академија Пандев гледајте Шкендија Шкупи гледајте во живо Натпреварите одПрва МФЛ и втора МФЛ (Телевизија во живо>) Тиквеш Шкупи пренос 7 септември Скопје Шкупи гледја ги во[[СТРИМИНГ! ]] Гледајте ВО ЖИВО: Силекс Победа 9 ((телевизија)) Силекс Академија Пандев натпреварите 27 август 2022 [пренос во живо] Македонија Победа гледајте во живо 20 (Пренос воЈоковиќ: Пандев ме намами во Академијата, мак-фудбалот е потценет! 9 август 2022, 18:31 Српскиот фудбалер Душан Јоковиќ постигна погодок за Академија Пандев во мечот со Брегалница, но на крајот неговиот тим доживеа пораз (1-2) во рамки на првото коло на Првата македонска фудбалска лига (ПМФЛ).
(СТРИМИНГ-) Работнички Струга Трим-Лум пренос 6 ноември 2022https://live247. space/macedonia/macedonia-1-mfl/570977-fk_rabotniki-vs-struga-trim. html? utm_source=zencastr. com[[[ГЛЕДАЈТЕ ВО ЖИВО!!! ]@]] Победа Струга Трим-Лум натпреварите 26 октомври 2022 | LatinX Community Net(((стриминг=))) Струга Работнички натпреварите 21 август ФК ПЕЛИСТЕР. 17:00ФК БОРЕЦ 1919 17:00ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ. 1 - 1. ФК. ПМФЛ: Шкупи стартува од Кавадарци, Победа од Струга Натпревари од 1. коло ПМФЛ:Струга Трим Лум ја победи и Шкендија - МКД.
[ГЛЕДАЈТЕ!!] Во живо Брегалница Штип Тиквеш гледја
(бесплатно-) Во живо Шкупи Скопје гледја 12 ноември 2022
(ПОТОК@) Победа Струга Трим-Лум Директниот пренос 26
(Фудбал!!) Струга Трим-Лум Шкендија видео стриминг од
(ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЈА===) Гледајте ВО ЖИВО: Шкупи